033 4768976

Maak kennis met Inview Vergaderen

Wij bieden op onze exclusieve en stijlvol ingerichte locaties op verschillende plaatsen in Nederland vergaderruimtes aan. De locaties zijn centraal gelegen en goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. De locaties bieden uitgebreide mogelijkheden om diverse bijeenkomsten te organiseren. Denkt u eens aan een breakfast meeting, working lunch, bijeenkomst van uw boardleden, trainingen óf een exclusieve borrel in ons Penthouse in Den Bosch.

Naast de meetingkit in de vergaderruimtes beschikken de zalen ook over diverse benodigde audio-/visuele apparatuur en ruime vergadertafels.

Graag denken wij met u mee en wij helpen u met veel plezier verder met speciale wensen voorafgaande en tijdens uw bijeenkomst. Naast de uitgebreide service op onze locaties helpen wij u graag met het boeken van hotelkamers, eventuele outdoor activiteiten en het verzorgen van de catering.

Onze gastheren en gastvrouwen zijn servicegericht, hebben een horeca achtergrond en ontvangen u en uw gasten met veel plezier. Ons team zorgt er graag voor dat er niks ontbreekt tijdens uw bijeenkomst.

Ontdek onze locaties

>Over ons

Wij helpen u graag verder

neem contact op