033 4768976

Historie

In 1996 richtte Ingrid Zohlandt een veldwerkorganisatie op voor het uitvoeren van marktonderzoek. Hierin werd zij geholpen door haar zoon Richard Zohlandt. Hij nam in 2003 de organisatie over, die toen de naam Inview Veldwerk BV kreeg.

Op 1 januari 2009 is Richard Zohlandt Inview Locatie BV gestart. Door zijn jarenlange ervaring in het marktonderzoek weet hij als geen ander wat er zoal komt kijken bij het uitvoeren van marktonderzoek. Marktonderzoek vraagt om geschikte locaties met de juiste apparatuur en daarnaast het juiste gastheerschap.

Zijn ervaring, kennis en ambitieuze instelling leidden dan ook tot het oprichten van Inview Locatie BV. Een organisatie die haar locaties aanbiedt ten behoeve van het marktonderzoek. Inmiddels biedt Inview Locatie op diverse locaties in Nederland haar onderzoeksruimtes aan waar zij zowel kwantitatief als kwalitatief marktonderzoek faciliteert.

Om het gastheerschap en servicegerichtheid uit te breiden is er per 1 november 2013 gekozen om de Inview groep uit te breiden op de vergadermarkt. Op vijf verschillende locaties in Nederland biedt Inview Vergaderen stijlvolle, warme en exclusieve ruimtes aan om uw Meetings & Events efficiënt te faciliteren en te organiseren.

Ontdek onze locaties

>>Historie

Wij helpen u graag verder

neem contact op